Alltid BAREENs mängdrabattAlltid BAREENs mängdrabatt

Vår upplevelse i danska Draknästet

2021-11-16

Vår upplevelse i danska Draknästet

Det är svårt att förstå, att vi för fyra år sen startade en liten webshop med T-shirts, och idag har deltagit i Lejonets håla (danska draknästet), och gick hem med en investering från två drakar! Det är svårt att att uppfatta vad som har hänt, och för att vara helt ärliga, var vi sjukligt nervösa, då vi stod i trappan och skulle in och pitcha för Drakarna…  Men herregud vad coolt det var!

På ett sätt är vi den klassiska historien av ett start-up företaget, då Mathias och Frederik startade hemma på vardagsrumsgolvet och i loppet av kort tid hade fyllt två lägenheter med så många papperskassar, att det nästan inte var plats till något annat. Men resan har varit fantastisk. Vi har vuxit ifrån de två lägenheterna och har idag världens bästa team i form av Frederik, Anthon, Mathias och Frederik. Deltagandet i det danska Draknästet tog allt mod vi hade, men det var värt allt arbete. Vi skapade BAREEN T-SHIRT för att vi själva inte kunde finna riktigt schyssta T-shirts på marknaden, och nu har vi plötsligt ett företag som går fantastiskt, och som bygger på drömmen om att sälja T-shirts i ekologisk bomull, som kan användas om och om igen. Utan att tappa varken passform eller färg. 

Vi vet, att våra kunder älskar oss för vårt enkla koncept, och att vi nu har Christian Arnstedt och Jacob Risgaard med i laget, är det bästa möjliga scenario som kan ske för oss. Deras erfarenhet och kontakter är guld värt, och även om vi helt säkert inte kommer sakta ner och säkert kommer utvidga vårt sortiment med nya stilar och T-shirts till tjejer, är vi övertygade om, att vårt helt enkla koncept håller i många år.

Det är också viktigt att understryka, att vårt team är det som binder oss ihop. Tre av oss blev i det danska Draknästet erbjudna pengar för att (nästan) lämna företaget, men det tackade vi snällt nej till. Vi är långt ifrån färdiga med att skapa och forma vår verksamhet. Och den energin mellan oss är fundamental till BAREEN T-SHIRT. Därför är 2 x Frederik, Anthon och Mathias fortfarande ett team, och även om det var ett schysst erbjudande från Jesper Buch, är vi superglada för, att vi gick hem med en miljon kronor och Christian Arnstedt och Jacob Risgaard som nya investerare. 

Det är viktigt att fira sina framgångar, och det har vi tänkt oss att göra! Efter det tar vi på oss vår T-shirts och arbetshandskar igen, för äventyret har precis börjat. Vi hoppas med hela våra hjärtan, att du följer med oss, även om vi nu har blivit ett “riktigt” företag med riskkapital, kända investerare och massor av fjärilar i magen.

Korg


Din varukorg är tom

Se dina produkter: